Te-ai întrebat vreodata de ce poartă femeile bijuterii?

Femeile întotdeauna au fost pasionate de frumos, atât în ceea ce privește stilul de amenajare al locuinței, felul în care se machiază, ce haine poartă și, evident, bijuteriile pe care le etalează cu mândrie.

Se spune că o bijuterie atent aleasă pune în valoare o femeie, iar dacă și zâmbește devine o imagine de neuitat pentru orice bărbat. Și, totuși, apare întrebarea: de ce femeile poartă bijuterii? Sunt multe motive pentru care o fac: fie bijuteria are o valoare sentimentală, fie simt nevoia să le demonstreze tuturor faptul că stilul feminin este inconfundabil.

Iată câteva dintre motivele pentru care femeile își completează ținutele cu ajutorul bijuteriilor:

Femeile poartă bijuterii pentru a-și arăta personalitatea

După ce femeia știe foarte bine ce își dorește își definește stilul astfel încât să fie pusă și mai mult în valoare. De regulă, doamnele și domnișoarele de toate vârstele aleg bijuterii cu stil, adesea încrustate cu diamante – lănțișoare din aur pentru femei cu pandantive prețioase, brățări de tip Tennis, cercei cu diamante, inele cu pietre semiprețioase colorate. În ceea ce privește culoarea aurului, la mare căutare sunt bijuteriile create din aur roz, care redau cel mai bine delicatețea femeii.

Doamnele trecute de 40 ani pun accentul pe stil. De aceea, majoritatea dintre ele optează pentru bijuterii cu diamante, pentru a-și exprima idealul de frumusețe. În ceea ce privește tăietura, forma pentru care femeile optează este briliant, care strălucește puternic în razele solare, datorită tăieturii complexe.

Bijuteriile evidențiază trăsăturile femeilor de toate vârstele

Fiecare femeie are o frumusețe aparte, dar totuși când vrei să îți evidențiezi zona gâtului, spre exemplu, poți opta pentru o pereche de cercei fini, lungi și subțiri. Dacă vrei să atragi atenția asupra mâinilor atunci când gesticulezi, o bună idee ar fi să optezi pentru inele cât mai ieșite din comun și, pe cât posibil, cu pietre semiprețioase mai mari.

Bijuteriile sunt amintiri

Sunt multe femei care poartă bijuterii de familie – de la verigheta bunicii, la inelul de logodnă al mamei sau la brățara primită în dar într-un moment special al vieții. Pentru a-și exprima sentimentele, cei mai mulți domni caută modele unice de inele cu diamante, mai ales că această piatră prețioasă nu se va demoda niciodată. Spre exemplu, un inel din aur, de 18 Karate, își va păstra valoarea și frumusețea, chiar și după trecerea timpului.

Bijuteriile transmit încrederea în sine

O femeie care apreciază frumosul știe cât de indispensabile sunt bijuteriile și aleg pe cele cu detalii minuțioase, care să pună și mai mult în valoare frumusețea naturală a persoanei care o poartă. Atunci când o fac apare armonia între starea pe care o au, stilul personal și bijuteria aleasă.

Bijuteriile adaugă un plus de strălucire ținutelor

Fiecare femeie are un ritual special de înfrumusețare, pornind de la aplicarea cremelor, la machiaj, haine alese și terminând cu bijuteriile. Atunci când îți pui rochia preferată, te parfumezi cu esența divină și încalți pantofii cu toc ce îți oferă cea mai mare încredere în propria persoană emani o energie pozitivă. La fel se întâmplă și când porți o bijuterie anume.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    ×